Percikan bunga api 360′ warnai sambutan Tahun Baru Cina di The Top Penang

Percikan bunga api 360′ warnai sambutan Tahun Baru Cina di The Top Penang

Menarik dan mempersonakan, itulah daya tarikan terbaru yang disajikan The Top, Pulau Pinang kepada pengunjung sempena sambutan Tahun Baru Cina.

Dengan sajian istimewa Reunion Dinner dengan pelbagai hidangan selain dihadiahkan percikan Bunga Api 360′ sebagai kepada tetamu yang hadir.

Pastinya menarik bukan kerana ianya merupakan acara julung kalinya diadakan The Top pada 4 Febuari depan termasuk makqn malqm, persembahan kebudayaan, persembahan tarian Singapore LED, silap mata dan live band.

Lebih menarik lagi, maskot God of Prosperity, God of Longevity, God of Happiness dan God of Fortune turut Serta selain beramah mesra dengan tetamu dari meja ke meja.

Mercikkk.com berkesempatan menerima jemputan untuk sama-sama menyaksikan kemeriahan promosi CNY di The Top baru-baru ini.

Sebagai promosi Reunion Dinner adalah bermula dari RM118++ setiap seorang di Top View Restaurant yang terletak di tingkat 59 atau RM148.80 ++ setiap seorang (min 10 orang) di Imperial Court Restaurant di Tingkat 6 dan RM198++ setiap seorang di Coco Cabana Restaurant di Tingkat 68 serta kesemua makan malam bermula dari jam 6.30 petang hingga 10 malam.

Bagi mereka yang ingin meraikan kemeriahan sambutan Tahun Baru Cina sahaja boleh meraikan pass ketinggian 816 kaki dari paras laut pada harga istimewa iaitu RM68++ setiap seorang bermula dari jam 10 malam hingga 1 pagi.

Selain itu juga, terdapat promosi lain bermula dari 5 Febuari hingga 19 Febuari 2019 iaitu Chinese New Year Rainbow Skywalk Dinner di Coco Cabana, Tingkat 68 pada harga RM98 nett setiap seorang kanak-kanak dan Prosperity Buffet Dinner with Penang Skyline View pada 5&6 Febuari dari harga RM98++ untuk setiap seorang kanak-kanak.

Sementara itu, pada 14 Febuari depan turut diraikan Romantic Valentine Dinner di Top View Restaurant pada harga RM338++ setiap pasangan. Pakej istimewa ini disertakan kuntuman bunga ros, kad jemputan Tower Club bernilai RM234 termasuk tiket masuk ke Rainbow Skywalk.

Di Restaurant Coco Cabana di Tingkat 68 turut mempromosikan Valentine Dinner pada harga RM398++ setiap pasangan dan ianya termasuk segelas Wain , kuntuman bunga Ros, urutan tower spa bernilai RM136 dan Jemputan khas secara eksklusif di Tower Club bernilai RM234 termasuk Rainbow Skywalk.

Pakej lain

Family & Friends Reunion : RM688 ++ per table (6 orang)
Happiness Package : RM888++ per table (6orang)
Imperial Fortune Package : RM988++ per table (10 orang)
Blissful Aupicious Package : RM1499++ per table (10 orang) – with bottle of wine
Flourish Wealthy Package : RM1988++ per table (10 orang) with bottle of wine
Imperial Prosperity Package : RM2388++ per table (10 orang) with bottle of wine

Untuk maklumat lanjut boleh layari thetop.com.my/promotion or Facebook.com/thetopofpenang atau hubungi 604-2633800.

Ends